ik! heeft een mobiele app

Met de ik! app heb je altijd en overal je zorgpas bij de hand. In binnen- en buitenland kun je met de ik! app altijd laten zien dat je verzekerd bent. Niet alleen voor jezelf, maar voor iedereen op je zorgpolis. Aan buitenlandse zorgverleners kun je zelfs een buitenlandse zorgpas tonen die in heel Europa geldig is.

Je declareert je zorgkosten eenvoudig in 1 minuut via de app. Maak een foto van je rekening, geef aan of je voor jezelf of een gezinslid wilt declareren, druk op versturen en je nota is ingediend. De ingediende declaraties staan overzichtelijk in een archief van je app.

Via de app bel je bij noodsituaties in het buitenland snel de SOS alarmcentrale. 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week. Uiteraard zijn ook de Nederlandse alarmnummers en de klantenservice van ik! te bereiken via de app.


Met de ik! app kun je:

Download de IK-app voor jouw mobiele telefoon
  • ik! zorgpassen bekijken
  • Europese zorgpassen bekijken
  • Online declareren binnen 1 minuut (voor jezelf en gezinsleden)
  • Via de app ingediende declaraties bekijken
  • Direct SOS alarmcentrale en andere alarmnummers bellen
  • Direct de ik! klantenservice bellen en e-mailen

Inloggen

Gebruik je de app voor de eerste keer? Maak dan eerst een account aan. Met die inloggegevens kun je inloggen op onze website én de app. Je kunt de app ook gebruiken zonder internetverbinding. Zorg dan wel dat je van te voren al eens met succes hebt ingelogd en data hebt gesynchroniseerd.

Let op: De nieuwe versie van de IAK app is nog niet beschikbaar voor Windows Phone. Om deze reden log je op deze toestellen nog in met je oude inloggegevens.


Vragen?

Heb je nog vragen?
Kijk dan eens bij de veelgestelde vragen over de ik! app