Alles over ik!

De meeste mensen vinden het niet leuk om met verzekeringen bezig te zijn. Toch kun je er veel geld mee besparen. Helaas is het vergelijken van verzekeringen niet gemakkelijk en daarom blijven veel mensen zitten waar ze verzekerd zijn. Wil jij weer meester van je eigen lot worden? Kies dan voor ik!

ik! helpt jou om zelf je verzekeringen te regelen wanneer jij dat wilt. Op een manier zodat jij het begrijpt. Met vertrouwen, zodat je weet wat je kiest en je geen zorgen hoeft te maken als het een keer tegenzit. En natuurlijk wil je daarbij niet teveel betalen.


Hoe we dat doen?

Een verzekering bij ik! heeft geen onbeperkte mogelijkheden, maar duidelijke opties. Daarom bieden we je er maar twee. Wij zoeken voor jou de details uit, zodat jij geen verkeerde keuze kunt maken. Wij bieden je een mobiele app om met een druk op de knop snel te kunnen declareren. Dus geen papieren invullen of lang zoeken op internet naar het juiste formulier om jouw nota’s vergoed te krijgen.
Bij ik! ben je niet afhankelijk van de verzekeraar. Je koopt een verzekering, waarvoor je niet in de wacht hoeft te staan. Wij bieden je alle online tools en antwoorden om zelf je verzekeringen te regelen.

ik! de zelf verzekeraar.

Ik! is een handelsnaam van IAK Verzekeringen BV. Deze zorgverzekering wordt u aangeboden door Ik! Verzekeringen en wordt in volmacht uitgevoerd door IAK Volmacht B.V. De dekking is ondergebracht bij zorgverzekeraar Avéro Achmea.

IAK Volmacht B.V. is een aangesloten instelling van IAK Verzekeringen B.V. en maakt deel uit van de Unirobe Meeùs Groep, onderdeel van Aon. IAK Volmacht B.V. is geregistreerd bij de AFM onder nummer 12007720. IAK Volmacht B.V. is statutair gevestigd te Eindhoven en bij de KvK geregistreerd onder nummer 55688616.
Postadres: Postbus 2012, 5600 CA Eindhoven.