ik! heeft ieder jaar de beste deal

Ieder jaar onderhandelt ik! voor jou en we beloven je de beste deal voor je zorgverzekering. Dát maakt ons uniek en zorgt ervoor dat jij altijd goed zit!

ik! Verzekeringen ontwikkelt zelf haar verzekeringen. ik! brengt de uitvoering van de verzekeringen onder bij IAK Volmacht als gevolmachtigde van diverse verzekeraars. Dat betekent dat we alle verzekeringszaken direct met je kunnen afhandelen. Van het innen van de premie tot het vergoeden van jouw declaraties. Het enige wat we niet doen, is het maken van contractafspraken met alle landelijke zorgverleners en ziekenhuizen. Dat doet de verzekeraar. Voor de zorgverzekering is dat dit jaar Avéro Achmea. Daarom kopen wij hun basisverzekering in en maken wij gebruik van hun netwerk, afspraken en klantvoordelen.


Onderhandelingen

ik! onderhandelt met tenminste Avéro Achmea, VGZ en ASR voor de beste deal. Het belang van alle ik! verzekerden staat voorop en wij proberen de beste deal te maken. Onze verzekeringen blijven hetzelfde, maar dan voor de beste prijs. Je krijgt daardoor 10% korting op de basisverzekering en de prijs voor de aanvullende verzekeringen is extra goedkoop. Bovendien ontvang je ook nog eens extra administratieve korting van ik! Verzekeringen omdat je zelf online je verzekering regelt.


Bereken je premie