De Consumentenbond gaf ik! de beste prijs-kwaliteit

Volgens de Consumentenbond stond ik! in 2012 en 2013 vaak bovenaan met de beste ‘prijs-kwaliteitverhouding’ en in veel gevallen ook nog met de laagste prijs*.


Kwaliteit is zeker net zo belangrijk als prijs

Besparen op een zorgverzekering mag niet ten koste gaan van de kwaliteit en zekerheid die een goede verzekering biedt. Veel mensen besparen door bijvoorbeeld een tandartsverzekering te laten vervallen en een goedkoper pakket te nemen. Daarom heeft ik! een voordelige alles-in-1 verzekering. Met de keuze uit twee alles-in-1 pakketten zijn verzekerden compleet verzekerd voor de belangrijkste zorg, waaronder tandheelkunde, brillen/lenzen en fysiotherapie.


Bereken je premie  


De beste prijs

ik! wil haar klanten de beste deal bieden en onderzoekt daarom continu de markt. Daardoor is ik! één van de goedkoopste, zonder in te leveren op kwaliteit. Omdat er achter ik! een flexibele organisatie staat, zijn wij in staat om onze premies tussentijds aan te passen. Zo kunnen wij onze klanten garanderen dat ze bij ik! verzekerd zijn van een hele scherpe premie.

* Deze scores werden in veel gevallen behaald bij personen vanaf 31 jaar, als men kiest voor de standaard voorkeursinstelling die de vergelijkingssite aanbeveelt.


De Consumentenbond beoordeelde ik! in 2012 en 2013 met:

De beste prijs-kwaliteit zorgverzekering volgens de consumentenbond 2012/2013     De laagst geprijsde zorgverzekering volgens de consumentenbond 2012/2013