Disclaimer

ik! Verzekeringen spant zich in voor een zorgvuldige en actuele weergave van de informatie op deze site. Wij streven ook naar goede toegankelijkheid van onze site en van de via de site aangeboden diensten en verzekeringen. Wij hebben het recht om de informatie op deze site te veranderen.

Niet verantwoordelijk

Als er ondanks onze inspanningen toch onjuiste of verouderde informatie op de site staat, dan kun je ons daarvoor niet verantwoordelijk houden. Wij zijn ook niet aansprakelijk voor storingen, onderbrekingen, fouten of vertragingen in het verstrekken van informatie via deze site.

Persoonlijk advies

De informatie op deze site, waaronder premieberekeningen, zijn van algemene aard en je kunt deze dus niet zien als een persoonlijk advies. Wil je persoonlijk advies over de door ons aangeboden diensten en verzekeringen? Neem dan contact met ons op via: (040) 26 11 999.

E-mail

Wij kunnen je niet beloven dat al je e-mailberichten op tijd door ons worden ontvangen en verwerkt. Daarom kun je ons ook niet verantwoordelijk houden als wij je e-mails niet op tijd ontvangen of verwerken.